СИСТЕМА-РУ ЕООД
КОМФОРТ И БЕЗОПАСНОСТ НА ВАШИЯ ДОМ
СТАНЕТЕ НАШ ПАРТНЬОР!
ОБОРУДВАНЕ АНТИВАНДАЛ
МЕТАЛЕН КОРПУС И МЕТАЛНИ БУТОНИ
ВГРАДЕНИ RFID-ЧЕТЕЦ И КОДОВА БРАВА

СИСТЕМА-РУ ЕООД - гр. Варна, България

Област на дейност:
Индивидуални домофони/видеодомофони
Многоквартирни домофони/видеодомофони
Системи за контрол на достъпа

Вид дейност:
Разработка, производство и реализация на оборудване с търговска марка VIZIT

Система-РУ - гр. Варна, България e представител по реализация, сервиз на компоненти и цялостно оборудване с търговска марка VIZIT за България. Ново поколение микропроцесорни домофонни системи VIZIT се монтират в България от 2004-та година, като клиенти за тях са голям брой жилищни кооперации, офиси и бизнес сгради.

МОДУС-Н гр. Москва, Русия е водеща фирма в областта на разработката, производството и реализацията на системи за контрол на достъпа, домофонни и видеодомофонни системи със собствена търговска марка VIZIT. Реализираната към момента продукция съставлява около:

400 000 жилищни входа
13 000 000 апартамента

Първата серия домофони VIZIT е произведена през 1984 година в едно от предприятията на военно-промишления комплекс на СССР, като гражданска продукция.

Към момента VIZIT Group включва няколко фирми, специализирани в разработка, производство, сервиз и реализация на оборудване с търговска марка VIZIT. Благодарение на внедрените нови технологии, VIZIT Group се явява един от лидерите в производството на оборудване за обезпечение на безопасността и комфорта на достъп на жилищни и офис сгради.

В продукцията с търговска марка VIZIT широко се прилагат решения "Антивандал", проектирана е да работи в широки температурни диапазони. Надеждността на идентификацията се обезпечава с използването на безконтактни RFID-чипове по технология PROXIMITY. Качеството и безопасността са гарантирани от сертификати СЄ (Евросъюз), РСТ (Русия).

ЗА НАС | НОВИНИ | ПРОДУКТИ | ТЕХНОПОДДРЪЖКА | ПАРТНЬОРСТВО | РАБОТОДАТЕЛИ | КОНТАКТИ
Система Ру © 2005 Всички права запазени created by: Greshkov